Begeleiding & Nazorg

Wij blijven betrokken

Nazorg is bij ons een breed begrip, het komt neer op werking, marketing en begeleiding van de uitvoering van je strategie.

Zodra een project eenmaal staat ontstaan er direct nieuwe inzichten of blijkt dat er toch ergens een verkeerde keus is gemaakt. Allemaal niet erg, maar er moet wel wat mee gebeuren.

Wij hebben een zeer sterke focus op nazorg en begeleiding, groeien graag mee met onze opdrachtgevers. Lange termijn samenwerking is altijd ons streven. Dat vraag loyaliteit en commitment, dat bieden wij.

Bijvoorbeeld als dat je graag tijdelijk interim management van ons verlangt, is dat mogelijk. Ook is het geen probleem dat wij iets langer de vinger aan de pols houden of inspringen als externe adviseurs van je organisatie.

Met applicatie- en webbouw werken wij niet anders. Voordat een product aan jou opgeleverd wordt schaven we zelf nog bij zodat het eindresultaat altijd een goed product is. Wij beschouwen een project pas als afgerond als de website, webtoepassing enzovoorts door ons samen getest is.

Daarna volstaat een korte toelichting. Hierna geven wij jou een training en houden wij een periode nauw contact met je. Desgewenst kunnen wij de online applicaties voor je beheren/onderhouden middels een support-contract. Wij laten je nooit bungelen.

Voor begeleiding en support maken we afspraken. Onze support-desk altijd bereikbaar voor je en onderneemt graag actie. Grotere wijzigingen plannen we samen in (sprints).

Tot slot, wij excelleren door fijne samenwerkingen tussen onze opdrachtgevers en specialisten. Daardoor ontstaan de kruisbestuivingen waar succesvolle uitvoering, ontwikkeling en resultaten mee behaald worden.