Ontwikkeling & Uitvoer

Meetbaar & Duidelijk

Wij ontwikkelen online- en offline-middelen die afgestemd zijn op het behalen van jouw strategische doelstellingen. Ons ontwikkel- en marketingteam helpt je doelen te realiseren door middel van online en interactieve media, kanalen en concepten. Bij de bepaling van middelen praten wij niet over “tools” maar over meetbare “doelen”.

Ons team werkt met een helder plan van aanpak. Zo is de doorloop vooraf helder en realiseren wij het door jouw gewenste eindresultaat zonder verrassingen achteraf.

Het digitale speelveld ontwikkeld zich in een rap tempo en speelt ondertussen een essentieel onderdeel in de marketingmix van ieder bedrijf. Onze oplossingen hierin zijn legio, maar het belangrijkste is om de toegevoegde waarde van digitale marketing in jouw project centraal te stellen.

Naast Strategie, Marketing en Design zijn het technische uitdagingen die ons drijft. Deze eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken vinden wij leuk. Van het verbinden van het web via API’s, tot het echt tot leven brengen van je content, campagne en andere communicatie en distributiemiddelen.

Enerzijds leveren wij traditionele full-service internet- en (online/offline) communicatie oplossingen. Anderzijds bieden wij vanuit het eigen huis dan wel vanuit ons netwerk andersoortige specialistische oplossingen.

De ontwikkeling/uitvoering is altijd een combinatie van strategie + creativiteit + technologie + traffic + conversie. Webbouw, marketing, design uitvoering en meer gaan hand in hand of het nu gaat om websites, apps, webshops, webtools, drukwerk, online- en offlice campagnes. Alles wordt bij ons perfect op elkaar afgestemd.

Wij bouwen op maat met gebruik van de laatste technologie en online werk is standaard responsive. Dit betekent dat ze op ieder apparaat het gewenste resultaat en conversie geven. Natuurlijk houden wij standaard rekening met zoekmachine-optimalisatie.

In de regel bieden wij geen bundels maar leveren wij in de gehele projectketen specialistisch maatwerk volgens de Agile Project Management methodiek.

De Agile Project Management methodiek staat voor een een verzameling van allerhande principes en methodes, vergelijkbaar met een gereedschapskist. Zij maakt het ons mogelijk om in een korte tijd een inzetbare oplossing te ontwikkelen en/of een marketingcampagne uit te voeren.

Tussentijds leveren wij, volgens een periodiek werkschema (sprints), deelwerk af. Onze diverse onderdelen zoals strategie, marketing, design, front-end en back-end zitten ook op gezette tijden bij elkaar. Jij schuift daar regelmatig bij aan tafel. Onze aanpakt borgt zodoende van kop-tot-staart project je wensen, dromen en belevingen.

Tot slot, wij excelleren door fijne samenwerkingen tussen onze opdrachtgevers en specialisten. Daardoor ontstaan de kruisbestuivingen waar succesvolle uitvoering, ontwikkeling en resultaten mee behaald worden.