Telesto Day 2 Day

Wij blijven betrokken

Het Telesto D2D programma verzorgd de ondersteuning, optimalisatie en de fijnafstemming van jouw concept.

Zodra een project eenmaal staat, ontstaan er veelal direct nieuwe inzichten of blijkt dat er toch ergens een aanpassing gewenst is. Allemaal niet erg, maar er moet wel wat mee gebeuren. Wij hebben een sterke focus op nazorg en begeleiding in deze fase, want wij groeien graag mee met onze opdrachtgevers.

Voor begeleiding en support maken we afspraken. Onze team is altijd bereikbaar en onderneemt graag actie. Grotere wijzigingen plannen we samen in (sprints). Daarna volstaat een korte toelichting. Hierna geven wij jou een training en houden wij nauw contact met je. Desgewenst kunnen wij de promotionele werkzaamheden of het beheer van de online applicaties voor je beheren/onderhouden middels een support-contract.

Als je tijdelijk interim management van ons verlangt, is dat mogelijk. Ook is het geen probleem dat wij iets langer de vinger aan de pols houden of inspringen als externe adviseurs van je organisatie.

Met applicatie- en webbouw werken wij niet anders. Voordat een product aan jou opgeleverd wordt, schaven we samen met jou bij, zodat het eindresultaat altijd een goed product is. Wij beschouwen een project pas als afgerond als de website, webtoepassing enzovoorts door ons samen getest is en wij hier tevreden over zijn.

ook innoveren en positioneren?

kom eens langs om kennis te maken