Telesto NeQst Level Programma

Meetbaar & Duidelijk

Telesto biedt Start-ups & Scale-ups een NeQst Level programma. Wij positioneren jouw organisatie op hoger niveau volgens een door ons exclusief ontwikkeld fixed-fee stappenplan.

Ons team werkt met een helder plan van aanpak. Zo is vooraf helder wat er wanneer gebeurd en realiseren wij het gewenste eindresultaat zonder verrassingen achteraf.

Wij bieden specialistisch maatwerk volgens de Agile Project Management methodiek.
De Agile Project Management methodiek staat voor een verzameling van verschillende principes en methodes, vergelijkbaar met een gereedschapskist. Zij maakt het ons mogelijk om in een korte tijd een toepasbare oplossing te ontwikkelen of een adequate marketingcampagne uit te voeren.

Webbouw, design en uitvoering gaan hand in hand in de marketingstrategie. Naast strategie zijn het de technische uitdagingen die ons drijven. De ontwikkeling of uitvoering is altijd een combinatie van vele facetten zoals strategie, creativiteit, technologie, traffic en conversie. Alle onderdelen worden bij ons perfect op elkaar afgestemd.

  • Wij stellen de toegevoegde waarde van digitale marketing in jouw project centraal.
  • Wij stellen ons tot doel om technische uitdagingen eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken.
  • Wij bouwen op maat met gebruik van de laatste technologie.
  • Ons online werk is standaard responsive.
  • Wij houden standaard rekening met zoekmachine optimalisatie.

Tussentijds leveren wij, volgens een periodiek werkschema (sprints), deelwerk af. Onze diverse uitvoerders van strategie, marketing en design zitten op gezette tijden bij elkaar. Jij schuift daar regelmatig bij aan tafel. Deze aanpakt borgt de afstemming van wensen en uitvoering.

ook innoveren en positioneren?

kom eens langs om kennis te maken