Telesto Quickstart

Wij zijn je partner van kop-tot-staart project

Succesvol ondernemen kan pas als alle benodigde ingrediënten perfect op elkaar afgestemd zijn. Dat vergt een juiste strategie, doeltreffende marketing en onderscheidend design. Wij bieden je één adres voor alles wat je nodig hebt om je wensen, dromen en doelen te bereiken.

Organisaties geven de hoogste prioriteit aan de uitvoering van hun strategie. Hierbij kiezen zij de beste aanpak en de juiste middelen om tot het gewenste resultaat te komen. Wij versterken verschillende bedrijven door deze samenhang te optimaliseren.

Een project start met het strategische pad naar succes in kaart te brengen voor het gestelde doel. Daarbij geven wij al in een vroeg stadium inzicht in de benodigde online- en offline toepassingen voor ieder beschikbaar budget.

Gedreven vanuit passie hebben wij al meer dan 15 jaar onze talenten ingezet bij nationale en internationale organisaties, zoals Walt Disney, senz umbrellas en T-Mobile. Deze ervaringen hebben ons kennis en inzicht opgeleverd die wij graag met u delen.

Na het bepalen van de strategie, specificeren wij het best passende onderscheidende design. Gebruikmakend van de kennis van de nieuwste ontwikkelingen én onze ervaring hanteren wij een pragmatische denkwijze, gericht op nut en bruikbaarheid. Wij specificeren ontwerpen met passie, oog voor details en op basis van praktische haalbaarheid.

In de volgende fasen leveren wij enerzijds traditionele full-service internet- en (online/offline) communicatie oplossingen. Anderzijds bieden wij netwerk specialistische oplossingen. De samenhang hierin zorgt voor een realistisch en betrouwbaar design.

Wij leveren in de gehele projectketen specialistisch maatwerk, zodat ons werk naadloos aansluit bij de bedrijfsdoelen van onze opdrachtgevers. Deze aanpakt borgt het succes van het project, het resultaat van uw dromen.

Wij excelleren door de uitstekende en plezierige samenwerking met onze opdrachtgevers en specialisten. Hierdoor ontstaat een wederzijdse meerwaarde, waarmee de strategie een succesvolle uitvoering krijgt.

Lees meer: