Cadence Fashion & Voriino

What Effendy Does

biedt betaalbare modieuze kleding op een verantwoorde en duurzame manier aan

What Effendy Does

medeleven is ons verhaal

Cadence Fashion, een wereldwijd kledingbedrijf met een missie, heeft als doel individuen te inspireren om de wereld van mogelijkheden op het gebied van stijl, comfort en verantwoorde inkoop te verkennen en omarmen.

Met een duidelijke focus op duurzaamheid introduceert Cadence Fashion Voriino TM, een collectie modieuze kleding gemaakt van een unieke mix van hennep- en biologisch katoenen stoffen.

Cadence Fashion onderscheidt zich als een harmonieuze samenwerking tussen twee individuen, één geworteld in Nederland en de ander uit India.

Verenigd door gedeelde waarden van medeleven, inclusie, gelijkheid en integriteit, belichaamt elk aspect van het merk’s ontwerpen en creaties deze transformerende principes.

De debuutcollectie van Voriino TM modieuze t-shirts van Cadence Fashion nodigt iedereen uit om duurzaam en stijlvol comfort te ervaren.

Het merk kijkt vol verwachting uit naar de feedback van de wereld, terwijl ze streven naar het verweven van persoonlijke stijl met duurzame vreugde.

What Effendy Does

het gezamenlijk voortstuwen van een wereldwijd kledingbedrijf richting leiderschap

In het najaar van 2018 werd Telesto benaderd door twee visionaire ondernemers die begonnen aan een opwindende reis om een betaalbaar kledingmerk op te zetten dat prioriteit geeft aan verantwoorde en duurzame inkoop. Hun vastberadenheid leidde tot de oprichting van Cadence Fashion in 2020, een wereldwijd kledingbedrijf met een missie, diepgeworteld in Rotterdam, Nederland.

Samen met de onwrikbare steun van Telesto en andere onschatbare partners heeft Cadence Fashion snel naam gemaakt in de wereld van modieuze kleding op basis van hennep. De naam van het merk, Voriino, die wij hebben ontwikkeld, belichaamt hun missie om individuen te inspireren eindeloze mogelijkheden op het gebied van stijl, comfort en verantwoorde inkoop te omarmen.

Telesto speelde een cruciale rol in het vormgeven van de onderscheidende merkidentiteit van zowel Cadence Fashion als Voriino. Wij namen de leiding in het creëren van pakkende merknamen en het ontwerpen van overtuigende brandingmaterialen voor zowel online als offline kanalen.

Daarnaast hebben we Cadence Fashion’s boeiende minimalistische website ontwikkeld, waardoor een beknopte en impactvolle online aanwezigheid is gecreëerd om potentiële investeringen en andere zakelijke kansen voor het merk aan te trekken.

Voor Voriino kende onze toewijding geen grenzen toen we een buitengewone merkstijlgids leverden, waarin elk aspect van de visuele identiteit en algehele ervaring van het merk nauwkeurig werd beschreven. Deze uitgebreide gids zorgt voor een samenhangende en opmerkelijke vertegenwoordiging van het merk op alle touchpoints.

Na achttien maanden van toegewijde samenwerking was Cadence Fashion klaar om het stuur over te nemen en onafhankelijk hun Shopify-winkel te lanceren, wat het succesvolle voltooien van onze bijdrage aan hun opmerkelijke reis symboliseerde.

Launch

aan een epische reis beginnen:
anderen inspireren om het mogelijke te begrijpen en na te streven

Onze samenwerking met Cadence Fashion vervult het Telesto-team met trots.

We hebben nauw met hen samengewerkt, ondersteund door hun investeerders, om een ​​onderscheidende en overtuigende merkidentiteit in de mode-industrie te vestigen.

Onze toewijding om uitzonderlijke brandingoplossingen te leveren die in lijn zijn met de waarden en doelstellingen van onze klant, is duidelijk zichtbaar in het werk dat we hebben verricht.

Cadence Fashion en Voriino bevinden zich op een pad naar succes, en we zijn verheugd dat we een belangrijke rol hebben gespeeld in hun voortdurende reis.

BENT U BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

KOM GERUST LANGS OM KENNIS TE MAKEN.