Effendy Selection Exclusive

What Effendy Does

het werd tijd voor een eigen merk

What Effendy Does

een merk dat vakmanschap weerspiegelt en een complete ervaring biedt

Als het gaat om het ontwikkelen van een nieuw productidee, is het van cruciaal belang om op de juiste plek te beginnen. Bij Telesto is onze eerste stap om de ervaringen en behoeften van de consumenten of gebruikers van het product te begrijpen.

Na jarenlang producten en diensten voor anderen te hebben gecreëerd en ontwikkeld, besloot Telesto dat het tijd was om ons eigen merk te vestigen. Ons doel was om een merk te creëren dat vakmanschap weerspiegelt en een complete ervaring biedt, vergezeld van een boeiend verhaal.

Als koffieliefhebbers met een diepgaande kennis van de Turkse en Nederlandse koffiegeschiedenis, hebben we ons gericht op het aanbieden van exclusieve koffies en gerelateerde ambachtelijke producten. We wilden producten op de markt brengen die een verhaal waard zijn om te vertellen, en zo is Effendy geboren!

De merknaam ‘Effendi’ of ‘Effendy’ komt oorspronkelijk uit het middeleeuws Grieks en betekent een adellijke titel die ‘meester’ of ‘ambachtsman’ betekent, met name binnen het Ottomaanse Rijk en de Kaukasus. Effendy-producten worden met grote zorg en volgens traditionele methoden vervaardigd.

Telesto, dat trots is op het creëren van meeslepende ervaringen, heeft extra inspanningen geleverd bij het produceren van ervaringsgerichte materialen, waaronder zorgvuldig ontworpen verpakkingen en labels. Deze in-house ontwikkelde promotionele tools online en offline dragen bij aan de algehele ervaring.

What Effendy Does

vrienden en partners maken van een droom realiteit

Tropa Café Roasters

In samenwerking met Tropa Café, Koffiebranders uit Den Haag, bieden wij een uitzonderlijke selectie koffie aan.

Met hun passie voor verse bereiding en transparante presentatie in de horecabranche, hebben ze ontdekt dat koffiebonen van de nieuwste oogst opmerkelijke smaak opleveren. Onze koffie wordt langzaam en nauwkeurig gebrand, wat resulteert in een heerlijke, romige en rijke smaak zonder ongewenste bitterheid.

Effendy zal gelanceerd worden met een samengestelde collectie uitzonderlijke koffies, waaronder hoogwaardige Pannama Geisha, Blue Mountain en twee verfijnde Jemenitische koffies.

Redakt

Op dit moment werken we samen met Redakt en andere samenwerkingspartners aan de ontwikkeling van een unieke website, Effendy.com. Deze website is op zichzelf een bijzonder product. In combinatie met het Redakt CMS bouwen we een systeem dat naadloos integreert met onze omnichannel serviceproviders, GS1 datasource en andere relevante platforms.

Het belangrijkste doel van dit initiatief is om ons vlaggenschip aan andere entiteiten te presenteren en hen te ondersteunen bij het stroomlijnen van hun gehele bedrijfsvoering. Dit omvat aspecten zoals branding en het implementeren van effectieve multi-channel strategieën, waardoor ze hun eigen merken succesvol kunnen uitbreiden.

Turkse Effendy uit Safranbolu, Turkije

Naast onze voortreffelijke koffie presenteert Effendy een scala aan koffiegerelateerde producten, zoals branders, molens, serviesgoed en heerlijke lekkernijen. Momenteel bieden we exclusief Turkse delicatessen aan, met chocolade en andere lekkernijen die binnenkort zullen volgen.

Onze Turkse delicatessen worden met de grootste zorg bereid, met 100% natuurlijke ingrediënten en volgens traditionele Ottomaanse methoden in Safranbolu, de geboorteplaats van deze lekkernijen.

Launch

Effendy koffiebonen sissen in de brander, lekkernijen worden zorgvuldig verpakt en een team van gepassioneerde programmeurs schrijft koortsachtig regels geavanceerde code

De lancering van het merk staat gepland voor de herfst van 2023, maar daarvoor zal er deze zomer een zachte lancering plaatsvinden.

Tijdens deze zachte lancering zullen we ons voornamelijk richten op het uitvoeren van verkooponderzoeken online, voornamelijk via platforms zoals Amazon. Samen met onze partners zullen we ook actief op zoek gaan naar distributeurs wereldwijd en zullen we betrokken zijn bij verschillende producttest- en afstemmingsactiviteiten.

Telesto is toegewijd aan het perfectioneren van de merkbeleving en tot nu toe hebben we buitengewoon positieve feedback ontvangen.

BENT U BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

KOM GERUST LANGS OM KENNIS TE MAKEN.