Kroniek van het Midden-Oosten en Noord-Afrika

What Effendy Does

Fanack streeft naar het bevorderen van begrip, tolerantie en vriendschap

What Effendy Does

expanding its global reach to over 100 million users annually

Fanack.com is een uitgebreid online platform dat gedetailleerde politieke, economische en culturele analyses biedt van 21 landen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Er wordt sterk de nadruk gelegd op betrokkenheid bij Arabischsprekende jongeren en de inhoud wordt zowel in het Arabisch als in het Engels aangeboden. Het platform werkt voortdurend de landendossiers bij met artikelen die de nieuwste ontwikkelingen in de regio behandelen.

Opgericht in 2010, heeft de Fanack Foundation, een Nederlandse non-profitorganisatie, samen met het bedrijf Fanack, als doel het bevorderen van begrip, tolerantie en vriendschap tussen landen en volkeren, ongeacht hun religieuze overtuigingen, ras of etniciteit. Het houdt zich aan het internationaal recht en de principes van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Fanack is toegewijd aan het verstrekken van evenwichtige en geïnformeerde analyses over de regio het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De website biedt uitgebreide informatie over geschiedenis, politiek, economie, sociale kwesties en cultuur in de 21 landen in de regio.

Het Chronicle-platform van Fanack biedt meer dan 5.000 diepgaande artikelen geschreven door experts, met een sterke betrokkenheid bij de Arabische wereld. Het platform richt zich op een breed publiek, met name jongeren, en biedt gedetailleerde landenprofielen die de geschiedenis, bevolking, economie, politieke situatie en culturele leven omvatten. De inhoud wordt gecontroleerd op feitelijke juistheid en onpartijdigheid.

Met een huidig bereik van meer dan 20 miljoen gebruikers per jaar, streeft Fanack actief naar een wereldwijd bereik van meer dan 100 miljoen gebruikers per jaar.

What Effendy Does

wij spelen een cruciale rol in alle aspecten van de organisatie

Sinds 2012 is Fanack een gewaardeerde klant en zijn we samen op een buitengewone reis van groei en succes gegaan. Aanvankelijk lag onze samenwerking op het gebied van strategische begeleiding en oplossingen. Naarmate onze samenwerking evolueerde, heeft Fanack ons het technische ontwikkelingsproces van hun WordPress-platform toevertrouwd, waardoor wij de enige drijvende kracht zijn achter de vooruitgang ervan.

Wij hebben de verantwoordelijkheid op ons genomen voor alle branding-gerelateerde ontwikkelingsinitiatieven, inclusief softwareontwikkeling en optimalisatie, het creëren van een samenhangende merkidentiteit, het ontwerpen van boeiende visuals en het creëren van impactvolle boodschappen die resoneren bij hun doelgroep.

Onze rol gaat verder dan branding. Wij bieden waardevol strategisch advies aan de Redactieraad en het Management van Fanack. Onze expertise speelt een cruciale rol bij het vormgeven van de algehele richting en visie van Fanack, en zorgt ervoor dat deze in lijn is met hun organisatiedoelen. Wij bieden inzichten op het gebied van contentstrategie, betrokkenheid van het publiek en marktpositionering, waardoor Fanack voorop kan blijven lopen in het steeds veranderende digitale landschap.

Maar onze bijdragen houden hier niet op. We hebben ook geavanceerde SEO-technieken en digitale tools geïmplementeerd om de online aanwezigheid van Fanack te optimaliseren. Door gebruik te maken van effectief zoekwoordonderzoek, on-page optimalisatie en andere SEO-strategieën hebben we de zichtbaarheid van Fanack aanzienlijk verbeterd in zoekmachines, waardoor organisch verkeer wordt gestimuleerd en een grotere betrokkenheid van het publiek wordt bevorderd.

Samen met Fanack hebben we opnieuw gedefinieerd wat het betekent om op te vallen in het digitale domein. Onze samenwerking is gebouwd op voortdurende innovatie, waarbij we grenzen verleggen om hun publiek te boeien en opmerkelijk succes te behalen.

Launch

concurrentievoordeel op het gebied van branding & strategische ontwikkeling

Met onze samenwerking profiteert Fanack van een allesomvattende aanpak op het gebied van branding en strategische ontwikkeling. De betrokkenheid van Telesto zorgt voor een consistente en overtuigende merkbeleving op alle touchpoints, waardoor de positie van Fanack als een betrouwbare informatiebron in het Midden-Oosten en Noord-Afrika wordt versterkt.

Telesto is trots op de samenwerking met Fanack en werkt nauw samen met de Redactieraad en het Management om een sterke merkidentiteit op te bouwen en waardevol strategisch advies te bieden. Samen blijven we de toekomst van Fanack vormgeven en leveren we waardevolle inzichten aan het publiek in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

BENT U BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

KOM GERUST LANGS OM KENNIS TE MAKEN.