Over Telesto Systems

Telesto maakt dromen waar

Telesto is een fullservice Internet- en Communicatiebureau uit Den Haag.
Wij bieden naast concept en realisatie ook fullservice ondersteuning op het gebied van marketing en strategisch advies.

Telesto biedt één adres voor alles wat je nodig hebt om je wensen, dromen en doelen mee te bereiken. Onze disciplines (design, ontwikkeling, marketing en strategie) houden wij logischerwijs graag in eigen hand. Zij zorgen immers voor jouw onderscheidend vermogen, jouw succes en onze drijfveer.

Geschiedenis

Telesto was van 2006 tot 2017 full-service Internet- en Communicatiebureau Su Arte. Zij stond onder leiding van Serhat Delice, een gepassioneerd multimedia engineer die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet op de voet volgt. Hij heeft oog voor nieuwe mogelijkheden en heeft zich toegelegd op flat design. Su Arte hanteerde een cross mediale werkwijze waarbij nut en bruikbaarheid voorop staan. Su Arte is nu Telesto.

In 2017 is Vincent Barnhard Strategie & Advies Bureau met Su Arte gefuseerd. In 2018 werd deze fusie voltooid met de oprichting van Telesto Systems BV. Vincent Barnhard geeft ondernemers strategisch advies en voert deze vervolgens middels o.a. interim management diensten uit. Daarbij betrekt Vincent Barnhard waar nodig externe experts die het best passen bij de uit te voeren taak of specialisme.

Su Arte en Vincent Barnhard werkte al voor de fusie samen op enkele projecten en de wederzijdse meerwaarde is dus beklonken in Telesto Systems BV. De meeste opdrachtgevers van Telesto vragen vaak en krijgen hulp bij de ontwikkeling en uitvoer van marketing gerelateerde activiteiten. Telesto maakt daarbij veelvuldig gebruik van de diensten van MAG-Marketing, het bureau van Arthur de Lange. Eind 2017 is de samenwerking geintensiveerd en opgenomen binnen het dienstenpakket van Telesto.

Toekomstgericht

Telesto werkt toekomstgericht. Wij streven naar duurzame ontwikkeling van je web-omgeving en online en offline impact. Wat dat betekent? Dat we kunnen anticiperen op verwachte bedrijfsontwikkelingen. Wij houden rekening met toekomstige eisen aan je uitingen op internet en daarbuiten. We optimaliseren zowel de inhoud als de functionaliteit. Telesto levert producten en diensten die niet alleen nu maar ook op de langere termijn voldoen.

Met een goede website en mooi briefpapier ben je immers er nog steeds niet zeker van je doelgroep te bereiken. Met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) krijgt je website meer bezoekers. Ook kunnen we je ondersteunen met zoekmachine reclame (SEA). Desgewenst leggen wij je marketing en strategie met jou onder de loep. Ons bedrijfsdoel is je één adres te bieden voor alle ondersteuning die je nodig hebt op het gebied van internet, drukwerk en communicatie en alles wat daaraan vooraf gaat en nakomt (nazorg en begeleiding).

Telesto is erg blij met de fijne samenwerkingen en kruisbestuivingen die ontstaan met haar opdrachtgevers. Onder onze opdrachtgevers zitten investeerders, met een droom die Telesto mee mag helpen waarmaken, maar ook gerenommeerde organisaties die ondersteuning vragen op de expetise gebieden van Telesto.

Per opdracht kijkt en vraagt Telesto kritisch door. Telesto neemt niet alles aan, weegt dan ook welke meerwaarde zij denkt de kunnen bieden. Indien de meerwaarde niet gezien en/of beleefd wordt dan is het daar eerlijk over. De visie daarbij is dat Telesto streeft naar intrinsieke langere termijnrelaties met haar opdrachtgevers.

Celebrate Motion paralex scroll

hoe kunnen we u helpen

0

Slagingspercentage

0%

Lighter

0ma

Micro Awesomness