Bruut Game

Bruut Game

Dutch 5 BV is een onafhankelijke Nederlandse Game Studio die momenteel een mobiele multiplayer strategy game 'Bruut' ontwikkelt in Den Haag. Een Dutch 5 spel onderscheidt zich van anderen door haar artstijl, uitzonderlijke aandacht voor het verhaal en de daarbij passende innovatieve gameplay.

In 2017 is Telesto gevraagd om, namens de investeerder achter Dutch 5, een team samen te stellen voor de ontwikkeling van een nieuw spel en de daarvoor de benodigde organisatie te scouten en daarna te begeleiden. Een jaar later was dat gerealiseerd met een dertig man sterk team, een groot bureau in Den Haag en de ontwikkeling van het eerste spel; Bruut Game.

Ben jij klaar voor BRUUT! In een post-apocalyptische wereld gedomineerd door gigantische dieselrobots wordt een strijd geleverd die zijn weerga niet kent. Beleef epische gevechten die zich afspelen in deze nieuwe mobile 3D Online RTS, waarbij jouw “Skills & Kills” tot het maximale worden getest.

Telesto is al voor de officiele de oprichting betrokken bij het bureau van Dutch 5 BV. Telesto heeft geholpen met de oprichting, positionering en vormgeving. Daaraan heeft zij op een onderscheidende en bovenal passende wijze opvolging aangegeven. Telesto is trots op haar projectmanagement, marketing en de door haar ontwikkelde huisstijl voor zowel Dutch 5 Bv als Bruut Game.

Telesto koestert de fijnzinnige kruisbestuiving tussen Dutch 5 BV en Telesto die de constructieve onderlinge samenwerking kenmerkt.

proparts
Dutch 5: Dutch5
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Project managment
  • Marketing
Count down

Next case in 10

Case

Ticketplaza