Bruut Game

Bruut Game

Dutch 5 BV is een onafhankelijke Nederlandse Game Studio die momenteel een mobiele multiplayer strategy game 'Bruut' ontwikkelt in Den Haag. Een Dutch 5 spel onderscheidt zich van anderen door haar artstijl, uitzonderlijke aandacht voor het verhaal en de daarbij passende innovatieve gameplay.

In 2017 is Telesto gevraagd om, names de investeerder achter Dutch 5, een team samen te stellen voor de ontwikkeling van een nieuw spel en de daarvoor de benodigde organisatie mede te scouten. Een jaar later was dat dat gerealiseerd met een twintig man sterk team, een groot bureau in Den Haag en de ontwikkeling van het eerste spel, Bruut Game:

Ben jij klaar voor BRUUT! In een post-apocalyptische wereld gedomineerd door gigantische dieselrobots wordt een strijd geleverd die zijn weerga niet kent. Beleef epische gevechten die afspelen in deze nieuwe mobile 3D Online RTS, waarbij jou “Skills & Kills” tot het maximale worden getest.

Telesto is vanaf de oprichting betrokken als het bureau van Dutch 5 BV. Telesto heeft geholpen met de oprichting, positionering en vormgeving. Daaraan heeft Telesto een onderscheidende en bovenal passende wijze opvolging aangegeven. Telesto is trots op haar project management, marketing en de door haar ontwikkelde huisstijl voor zowel DUtch 5 Bv als Bruut Game.

Telesto koestert de fijne kruisbestuiving tussen Dutch 5 BV en Telesto die tot op de dag de fijne onderlinge samenwerking kenmerkt.

proparts
Dutch 5: Dutch5
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Project managment
  • Marketing
Count down

Next case in 10

Case

Ticketplaza