fanack.com

Fanack.com

Fanack.com, Chronicle of the Middle East & North Africa is een online portal voor en door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met politieke, economische en culturele analyses van 20 landen in de regio. De site is in het Arabisch en in het Engels, maar richt zich vooral op Arabischsprekende jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Haar landendossiers, van Algerije tot Jemen, worden voortdurend geactualiseerd met artikelen over recente ontwikkelingen in de regio.

Telesto is in 2012 actief betrokken bij Fanack. Initieel beperkte de samenwerking zich tot strategische vraagstukken en oplossingen daarvoor. Momenteel is Telesto de geprefereerde partij voor de ontwikkeling van het platform, de vormgeving van alle uitingen van de organisatie, marketing en strategisch advies aan het management.

Het resultaat is een kloppend karakter en identiteit van alle offline/online middelen en een passend online-marketing advies daarvoor. Telesto is trots op de geboekte resultaten en bovenal trots op de fijne samenwerking met Fanack.

fanack.com
Fanack.coim: Fanack B.V.
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Webdevelopment
  • Webonderhoud
Count down

Next case in 10

Case

By Mik Tours