Fanack.com

Fanack.com

Telesto de geprefereerde partij van Fanack voor zowel de ontwikkeling van het platform als de vormgeving van alle uitingen van de organisatie, marketing en strategisch advies aan het management

Fanack.com, Chronicle of the Middle East & North Africa, is een online portal voor en door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, met politieke, economische en culturele analyses van 20 landen in de regio. De site richt zich vooral op Arabisch sprekende jongeren in het Midden-Oosten en Noord-Afrika en is in het Arabisch en in het Engels. Haar landendossiers, van Algerije tot Jemen, worden voortdurend geactualiseerd met artikelen over recente ontwikkelingen in de regio.

Telesto is in 2012 actief betrokken bij Fanack. In eerste instantie beperkte de samenwerking zich tot strategische vraagstukken en oplossingen. Inmiddels is Telesto de geprefereerde partij voor zowel de ontwikkeling van het platform als de vormgeving van alle uitingen van de organisatie, marketing en strategisch advies aan het management. Het resultaat is een kloppend karakter en identiteit van alle offline- en online middelen en n.a.v. adequaat marketingadvies.

Telesto is trots op de geboekte resultaten en de uitstekende samenwerking met Fanack.

fanack.com
Fanack.coim: Fanack B.V.
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Webdevelopment
  • Webonderhoud
Count down

Next case in 10

Case

By Mik Tours