By Mik Tours

By Mik Tours

Stadsgids Mik Hartman wil het Rotterdam laten zien zoals hij het heeft zien groeien. Hij wil je de stad laten proeven en zien zoals hij Rotterdam ziet. De bijzondere plekjes, het eten en de verhalen die niet te vinden zijn in een boekje. Mik Hartman wil de mensen de beleving van deze dynamische stad meegeven.

Mik Hartman kwam met een naam en een logo naar Telesto. Als startende ondernemer, in een zeer concurende Rotterdamse groeimarkt, stond hij voor een enome uitdaging waar hij hulp bij nodig had. Zijn initiele vraag aan Telesto was om een unieke website te ontwikkelen. Dit verzoek heeft Telesto vertaald naar meer dan alleen een website.

Mik Hartman is een Rotterdams icoon met een eigen stijl. Ga je opstap met Mik dan beleef je Rotterdam als geen enkele andere stadsgids je in Rotterdam en omstreken je kan bieden. De uitdaging voor Telesto was om daar recht, vorm en uiting aan te geven in initieel zijn huisstijl, website en drukwerk.

Telesto biedt Mik momenteel ondersteuning met Marketing en strategisch advies om zijn onderneming verder in de markt te positioneren en te laten floreren. Telesto is enorm blij met de fijne kruisbestuiving die onstaan is tussen Mik Hartman en Telesto. Tot de dag van vandaag ondersteunen wij mede het succes van ByMikTours.

sylviamerens
Mik Tours: Mik Hartman
Geleverde diensten:

  • Lorem Ipsum is simply dummy
  • Lorem Ipsum is simply dummy
  • Lorem Ipsum is simply dummy
  • Lorem Ipsum is simply dummy
Count down

Next case in 10

Case

Bruut Game