Proparts Utrecht

Proparts automaterialen

De Pro Parts website, veel van haar drukwerk, maar ook de bestikkering van haar auto’s, zijn enkele voorbeelden van de bijdrage die Telesto aan Pro Parts geleverd heeft.

Pro Parts treedt op als allround leverancier van een veelzijdigheid aan producten voor autoverzorging; speciaal gereedschap, kentekenplaten en talloze andere materialen en accessoires. Garandeert naast optimale kwaliteit tegen de beste prijs, tevens een vriendelijke en doelgerichte service waar klanten tevreden over zijn.

Pro Parts zet zich in voor het gemak van consumenten en garagisten uit Utrecht en omstreken. Zij staan voor haar klanten klaar met een ruim assortiment gereedschappen en onderdelen van gerenommeerde merken die garant staan voor een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Zowel particulieren als garages zijn bij hun van harte welkom voor de in- en aankoop van de meest uiteenlopende producten tegen betaalbare prijzen.

Telesto is vanaf het begin betrokken bij het bureau van Pro Parts. Haar stichters hebben Telesto bij oprichting gevraagd hun bedrijf te helpen met haar positionering en vormgeving. Daaraan heeft Telesto op een betrokken en onderscheidende en wijze gehoor gegeven. Telesto is trots dat zij de naam ‘Pro Parts’ heeft mogen aandragen, de huisstijl heeft mogen bepalen en al haar online- en offline vormgeving heeft mogen definiëren en deels ontwikkelen.

De Pro Parts website, veel van haar drukwerk, maar ook de bestikkering van haar auto’s, zijn enkele voorbeelden van de bijdrage die Telesto aan Pro Parts geleverd heeft.

Telesto is trots op het succes dat Pro Parts binnen korte tijd heeft bereikt. En beschouwt dit als een vrucht van de samenwerking die tot op heden uitblinkt in goed partnerschap.

proparts nl
Klant: Proparts Utrecht
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Webdevelopment
  • Webonderhoud
  • E-commerce
Count down

Next case in 10

Case

Hypercore