Proparts Utrecht

Proparts automaterialen

Pro Parts zet zich in voor het gemak van consumenten en garagisten uit Utrect en omstreken. Zij staan voor haar klanten klaar met een ruim assortiment gereedschappen en onderdelen van gerenommeerde merken die garant staan voor een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Zowel particulieren als garages zijn bij hun van harte welkom voor de in- en aankoop van de meest uiteenlopende producten tegen betaalbare prijzen.

Pro Parts treed op als allround leverancier van een veelzijdigheid aan producten voor autoverzorging, speciaal gereedschap, kentekenplaten en talloze andere materialen en accessoires. Garandeert niet alleen de beste kwaliteit tegen de beste prijs, maar staat ook garant voor een vriendelijke en doelgerichte service waar klanten tevreden over zijn.

Telesto is vanaf de oprichting betrokken als het bureau van Pro Parts. Haar oprichters hebben Telesto bij oprichting gevraagd hun bedrijf te helpen met haar positionering en vormgeving. Daaraan heeft Telesto een onderscheidende en bovenal passende wijze opvolging aangegeven. Telesto is trots dat zij de Pro Parts naam heeft mogen aandragen, de huisstijl heeft mogen bepalen en al haar online- en offline-vormgeving heeft mogen defineren als ook deels heeft mogen ontwikkelen.

De Pro Parts website, veel van haar drukwerk, maar bijvoorbeeld ook de bestikkering van haar auto’s, zijn enkele voorbeelden van de bijdrage van Telesto aan Pro Parts. Telesto is trots op het succes dat Pro Parts binnen korte tijd heeft bereikt. Telesto koestert de fijne kruisbestuiving tussen Pro Parts en Telesto die tot op de dag de fijne onderlinge samenwerking kenmerkt.

proparts nl
Klant: Proparts Utrecht
Geleverde diensten:

  • Advies
  • Huisstijl
  • Webdevelopment
  • Webonderhoud
  • E-commerce
Count down

Next case in 10

Case

Hypercore