Telesto's Uiteenlopende Sectoren

Our Services

zorgen voor het succes van merken en leveren tastbare waarde

Telesto maakt gebruik van haar expertise om projecten te begeleiden vanaf het begin tot de voltooiing in uiteenlopende sectoren:

MEDIA
Telesto begon als een full-service mediabureau en internet-ontwikkelingsbureau, dat een breed scala aan diensten aanbood. Ons team is aanzienlijk gegroeid en werkt aan zowel on- als offline mediamerken en producten.

Wij bieden uitgebreide oplossingen voor bedrijven om hun online aanwezigheid op te bouwen of te verbeteren en hun doelgroep te bereiken via verschillende mediakanalen. Ons uitgebreide netwerk van partners speelt een cruciale rol in het succes van onze projecten, door naadloze integraties en waardevolle ondersteuning te bieden.

RETAIL
Dankzij onze samenwerkingen bieden wij een breed scala aan retail- en exclusieve producten/diensten voor voedsel, vrije tijd en nog veel meer. Onze aanbiedingen zijn gericht op omnichannel retail en zijn ontwikkeld voor online/offline kanalen.

Naast branding- en marketingdiensten zijn we bezig met de ontwikkeling van een in-house platform voor geavanceerde multi-channel aanwezigheid en voorraadbeheer. Het integreert naadloos en stelt bedrijven in staat om de bedrijfsvoering te personaliseren en te verbeteren, los van de beperkingen van Magento, Shopify, WooCommerce en andere platforms.

HOSPITALITY
Wij bieden op maat gemaakte online- en offline oplossingen voor de horecasector, zoals hotels en restaurants.

In samenwerking met architecten, ontwerpers en specialisten op verschillende gebieden, creëren wij uitgebreide multi-channel ervaringen. Ons uitgebreide partnernetwerk draagt bij aan het succes van het project.

REISBRANCHE
Naast hospitality diensten bieden wij op maat gemaakte online- en offline boekingsoplossingen voor de reisindustrie.

Wij werken nauw samen met boekingsexperts, omnichannel providers, systeemintegrators en professionals om naadloze multi-channel ervaringen te creëren. Ons uitgebreide partnernetwerk draagt bij aan het succes van het project.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

KOM LANGS OM KENNIS TE MAKEN